Goed Doel

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor ongeveer 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. De stichting 'Spieren voor Spieren' vindt dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Zij geloven dat ze samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Hun missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen zij begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe ze toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creeren ze begrip en bereidheid tot fondsenwerving. Ze willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot wil de stichting blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Daarom steunt mooiommen.com de stichting 'Spieren voor Spieren'. Met jouw bestelling zorg je ervoor dat onderzoek naar spierziekte gefinancierd kan worden. Alle winst die behaald wordt met het verkopen van producten via deze website, komt VOLLEDIG ten goede aan de stichting 'Spieren voor Spieren'. De fotograaf werkt volledig vrijwillig mee aan het maken en verspreidden van de foto's. Eventuele vergoedingen aan de fotograaf worden betaald door derden en dit zit NIET verwerkt in de prijs van de foto.