Publieksfoto's

Op de foto gezet tijdens een evenement in Ommen? Bestel je foto via mooiommen.com. Foto's zijn tot circa 6 maanden na uitgave te bestellen. Verdiensten worden volledig gedoneerd aan de stichting 'Spieren voor Spieren', voor kinderen met een spierziekte.

Publieksfoto's zijn circa 6 maanden te bestellen op mooiommen.com. Daarna verdwijnen de foto's automatisch per submap. Sta je op een foto en wil je liever niet online staan? Neem gerust contact op. Voeg een screenshot van de betreffende foto toe en vermeldt om welke perso(o)n(en) op de foto het gaat.

Wordt verwacht:
Er staan momenteel geen reportages op de planning.

Op verschillende evenementen in de gemeente Ommen worden foto's gemaakt. Zo is Mooi Ommen regelmatig te vinden op de woensdagen van de Ommer Bissingh, waaronder de Hanzedag en de Boerendag. Ook is Mooi Ommen aanwezig tijdens 1 of meerdere dagen van de Wandel4daagse Ommen. Tijdens koningsdag worden er eveneens verschillende foto's gemaakt en de intocht van Sinterklaas in Ommen mag ook niet ontbreken. Het fotojaar wordt afgesloten op de Kerstfair / Kerstmarkt in Ommen. Fotoreportages kunnen per jaar wisselen. Wat het ene jaar gedaan is, hoeft het volgende jaar niet gedaan te worden.